Скитница

The Host

САЩ, Швейцария | 2013г | 125 минути | Приключенски , Романтичен , Фантастика | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 28.03.2013
Премиера в България: 05.04.2013
Производител: Inferno Entertainment
Разпространител: Форум Филм България

По едноименния роман (2008 г.) на американската писателка Стефани Майър.

„Скитница“ е история за любов и саможертва в нов, футуристичен свят, в който на карта е заложена съдбата на човечеството. Планетата Земя е превзета от миролюбиви извънземни, известни като “душите“. Повечето индивиди от човешката раса са станали приемници на „душите“ – овладяни са умовете им, но телата им са оставени непокътнати.

Мелани (Сърша Ронан) е член на малка група човеци, които оказват съпротива на нашествениците, но е заловена от Търсачката - миротворец, подготвен да защитава новата раса от последните останали човеци. Въпреки отчаяната борба на Мелани, в тялото й е хирургично имплантирана “душа“ на име Скитница. Скитница е предупредена за предизвикателствата на живота в тялото на човек. Тя знае за завладяващите чувства, за страстите и твърде ярките спомени, но има една трудност, която не е очаквала: предишната обитателка на тялото не иска да се откаже да притежава ума си. Търсачката подтиква Скитница да извлича информация от паметта на Мелани, за да научи местонахождението на човецитеренегати.

Сред тях са любимият на Мелани Джаред, 11-годишният й брат Джейми, чичо й Джеб , както и Иън , мъжът, когото Скитницата е предопределена да обича.

Със силната си воля Мелани успява да убеди съпротивляващата се Скитница да бъде неин съюзник в опасно издирване, целта на което е да спасят семейството и мъжете, които двете обикват.

Кастинг

Режисьор: Андрю Никол
В ролите: Джил Макентайър, Шаям Кара, Рейчъл Робъртс, Бойд Холбрук, Джейк Абел, Даян Кругър, Уилям Хърт, Сърша Ронан, Чандлър Катенбъри, Макс Айрънс, Франсис Фишер
Сценарист: Андрю Никол
Продуценти: Стефани Майър, Пола Шуорц
Музика: Антонио Пинто
По книгата на: Стефани Майър
Оператор: Робърто Шефър
Copyright © 2024 Dir.bg.