Въпрос на време

About Time

Великобритания | 2013г | 123 минути | Драма , Комедия , Романтичен , Фентъзи | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 10.05.2013
Премиера в България: 18.10.2013
Премиера на DVD: 24.02.2014
Производител: Working Title Films, Translux, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

В нощта след поредния ужасен новогодишен купон, бащата на Тим (Бил Най) споделя със сина си, че членовете на тяхното семейство имат дарбата да пътуват във времето. Те не могат да променят историята, а само събитията в собствения си живот.

И така, Тим (Донъл Глийсън) решава да направи своя свят по-хубав ... като си намери гадже! След като открива момичето на мечтите си в лицето на красивата Мери (Рейчъл Макадамс), Тим се впуска в преследване на идеални моменти, които да направят срещите на двамата незабравими. Той използва своите способности, за да организира идеалната първа вечеря, да предотврати неловките моменти при запознанството с родителите й и да направи най-романтичното предложение за брак на света.

С течение на времето обаче разбира, че необикновеният му талант не може да го предпази от разочарованията и тревогите на ежедневието. Оказва се, че пътуването във времето крие много опасности, които могат да направят живота му не по-малко сложен от този на останалите хора.

Кастинг

Режисьор: Ричард Къртис
В ролите: Ванеса Кърби, Донъл Глийсън, Линдзи Дънкан, Том Хъджис, Марго Роби, Том Холандър, Рейчъл Макадамс, Бил Най, Ричард Грифитс
Сценарист: Ричард Къртис
Продуценти: Ники Барнс, Тим Бевън, Ерик Фелнър
Музика: Ник Леърд Клауз
Оператор: Джон Гюлсериън
Copyright © 2024 Dir.bg.