Дон Джон

Don Jon

- 6/10

За филма

В разпространение от: 19.09.2013
Премиера в България: 04.10.2013
Производител: Voltage Pictures, Relativity Media
Разпространител: А Плюс Синема

Джон Мартело (Джоузеф Гордън-Левит) не приема нищо насериозно, а жаждата за секс засенчва всичко в живота му. Апартаментът, семейството, църковните посещения, роднините, колегите - всичко това е останало на заден план...

Но дори най-хубавите неща в ежедневието му не могат да се сравнят с удоволствието и блаженството, което изпитва, докато гледа порнографски филми на компютъра си! Не след дълго, ежедневието на Джон започва бързо се превръща в поредица от скучни и безинтересни случки, които го карат да преосмисли приоритетите си. Разочарован от положението, в което се намира, той тръгва на пътешествие в търсене на по-удовлетворяващ сексуален живот и нови предизвикателства.

Но след като попада на две напълно различни жени, Джо научава много повече, отколкото е предполагал и постепенно започва да променя вижданията си за живота, отношенията и любовта.

Кастинг

Режисьор: Джоузеф Гордън-Левит
В ролите: Джоузеф Гордън-Левит, Скарлет Йохансон, Джулиан Мур, Тони Данза, Глен Хедли, Бри Ларсън, Роб Браун, Джереми Люк, Италия Ричи, Линдзи Броуд, Мегън Гуд, Ан Хатауей, Чанинг Тейтъм, Куба Гудинг мл.
Сценарист: Джоузеф Гордън-Левит
Продуцент: Рам Бергман
Музика: Нейтън Джонсън
Оператор: Томас Клос
Copyright © 2024 Dir.bg.