Ченге за един ден

Ride Along

САЩ | 2014г | 99 минути | Екшън , Комедия | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 17.01.2014
Премиера в България: 28.02.2014
Премиера на DVD: 01.09.2014
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Кевин Харт и Айс Кюб са начело на актьорския състав на този филм. Когато един бъбрив пич се присъединява към брата на гаджето си – избухливо ченге – за да патрулират заедно по улиците на Атланта, той се забърква в последния случай, по който полицаят работи. За да докаже, че заслужава ръката на бъдещата си съпруга, той трябва да оцелее през следващите 24 часа, които се оказват най-ненормалните в живота му.

През последните две години училищният охранител Бен (Харт) се опитва да покаже на детектив Джеймс (Кюб), че е нещо повече от напушен геймър с нечестиви помисли към сестра му Анджела (Тика Съмптър). Когато най-накрая приемат Бен в академията, той решава, че е спечелил уважението на опитния полицай и иска благословията му, за да се ожени за Анджела.

Тъй като знае, че ако патрулират извeстно време заедно ще стане ясно, че Бен няма качествата да се грижи за сестра му, Джеймс го кани да бъде негов партньор по време на смяна, която да уплаши до смърт новака. Когато обаче лудата нощ ги отвежда до най-прочутия престъпник в града, Джеймс разбира, че поразяващата уста на новия му партньор е не по-малко опасна от прелитащите покрай нея куршуми.

Кастинг

Режисьор: Тим Стори
В ролите: Айс Кюб, Кевин Харт, Джон Легуизамо, Брус Макгил, Тика Съмптър, Лорънс Фишбърн, Гари Оуен
Сценаристи: Фил Хай, Грег Кулидж, Джейсън Мантзукас, Мат Манфреди
Продуценти: Уилям Пакър, Мат Алварес, Айс Кюб
Музика: Кристофър Ленърц
Оператор: Лари Бланфорд
Copyright © 2024 Dir.bg.