Камбанка и феята пират

Tinker Bell and the Pirate Fairy

- 10/10

За филма

В разпространение от: 03.03.2014
Премиера в България: 02.05.2014
Производител: DisneyToon Studios
Разпространител: Форум Филм България

В „Камбанка и феята пират“ своенравната фея пазителка на вълшебния прашец Зарина открадва драгоценния син елфски прашец и отлита, за да се съюзи с пиратите на Skull Rock, които бродят из моретата на Невърленд. Научавайки за кражбата, Камбанка и нейните приказни приятели се впуснат в приключението на живота си, за да върнат вълшебния син прашец на полагащото му се място в Долината на елфите.

Докато преследват Зарина, светът на Зън буквално се преобръща с главата надолу. Тя и нейните приятели откриват, че магическите им дарби са се разменили и, надпреварвайки се с времето, те ще трябва да открият как да си върнат прашеца и да спасят Долината. С хумор, сърдечност и епични приключения за всеки от семейството, „Камбанка и феята пират“ пуска платна, за да отведе отново зрителите в необикновения, забавен свят на феите.

Кастинг

Режисьор: Пеги Холмс
Сценаристи: Крейг Гербър, Кейт Кондъл, Лорна Кук, Робъртс Ганауей, Пеги Холмс, Джон Ласитър, Джефри М. Хауард
Озвучен на български от: Росен Русев, Живко Джуранов, Соня Костадинова, Лина Шишкова, Здрава Каменова, Елизабет Радева, Деян Ангелов, Иван Петков, Стефан Сърчаджиев - Съра, Иван Петков, Таня Михайлова, Марина Димитрова, Милица Гладнишка
Copyright © 2024 Dir.bg.