Да разлаем съседите

Neighbors

САЩ | 2014г | 96 минути | Комедия | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 03.05.2014
Премиера в България: 09.05.2014
Премиера на DVD: 15.09.2014
Производител: Good Universe, Point Grey Pictures, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Мак и Кели Раднър (Сет Роугън и Роуз Бърн) се радват на приятно и спокойно ежедневие в компанията на новородената си дъщеря, която обграждат с грижи и любов. Умилителната им семейна приказка обаче се превръща в истинска хорър история, когато в съседната къща се нанася група купонджии. „Въоръжени“ с мощни тонколони, планини от алкохол и всички необходими средства за „взривяване“ на идилични приказки, те превръщат фамилния рай на семейство Раднър в истински дискотечен ад.

След няколко неуспешни опита да заровят томахавката, Мак и Кели прибягват до тежката артилерия от позволени и непозволени номера за потушаване на съседски бунтове. Резултатът? Потресаващ съседски хаос, който ще видим в пълния му блясък.

Режисьор на продукцията е Ник Столър („Прелъстен и изоставен“, „Секс, наркотици и Лас Вегас“), а част от екипа на сценаристите са Андрю Коен и Брендън О'Брайън („40-годишен девственик“, „Смешни хора“). А в главните роли на непослушните студенти са Зак Ефрон („Училищен мюзикъл“) и Дейв Франко („Зрителна измама“).

Кастинг

Режисьор: Никълъс Столър
В ролите: Сет Роугън, Роуз Бърн, Елис Варгас, Зоуи Варгас, Брайън Хъски, Айк Беринхолц, Карла Гало, Зак Ефрон, Дейв Франко, Лиса Кудроу, Кристофър Минц-Плас
Сценаристи: Андрю Коен, Брендън О'Брайън
Продуценти: Сет Роугън, Евън Голдбърг
Музика: Майкъл Андрюз
Оператор: Брандън Трост
Copyright © 2024 Dir.bg.