Среднощно преследване

Run All Night

САЩ | 2015г | 110 минути | Екшън , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 7.5/10

За филма

В разпространение от: 12.03.2015
Премиера в България: 13.03.2015
Производител: Warner Bros. Pictures
Разпространител: Александра филмс

Застаряващ наемен убиец е принуден да се обърне срещу своя брутален бивш шеф, за да защити сина си и неговото семейство.

Бруклинският гангстер Джими Колън (Лиъм Нийсън), известен някога като Гробокопача, е имал и своите по-добри времена. Вече 55-годишен, някогашният най-добър приятел на мафиотския бос Шон Магуайър (Ед Харис) е преследван от греховете на своето минало - както и от упорития полицай, детектив Хардинг (Винсънт Д'Онофрио), който е по следите му през последните 30 години. Напоследък в единствено убежище на Джими се е превърнала чашката с уиски...

Той се е отчуждил от сина си Майк (Джоел Кинаман), но когато отрочето му се превръща в мишена, Джими трябва да избере - между криминалното семейство и истинското семейство, което е изоставил преди време. Покаянието на Джими за миналите грешки е да предпази своя укриващ се син от съдбата, която очаква него самия... от неправилната страна на дулото.

Без да има сигурно скривалище, където да избяга, Джими има една нощ на разположение, за да осъзнае към какво да е лоялен и може ли да оправи нещата.

Кастинг

Режисьор: Жауме Колет-Сера
В ролите: Лиъм Нийсън, Винсънт Д'Онофрио, Дженесис Родригес, Джоел Кинаман, Ед Харис, Бойд Холбрук, Лони Рашид Лин "Common", Холт Маккалъни, Бо Нап, Джеймс Мартинес, Брус Макгил
Сценарист: Брад Ингълсби
Продуцент: Рой Лий
Музика: Алан Силвестри
Оператор: Мартин Руе
Copyright © 2023 Dir.bg.