Гореща гонка

Hot Pursuit

САЩ | 2015г | 87 минути | Екшън , Комедия | Официален сайт
- 5.1/10

За филма

В разпространение от: 07.05.2015
Премиера в България: 08.05.2015
Производител: New Line Cinema, MGM, Warner Bros.
Разпространител: Форум Филм България

Една несръчна полицайка (Рийз Уидърспун) трябва да защити вдовицата на наркодилър (София Вергара) от престъпници и корумпирани ченгета.

Сюжетът за непокорно ченге и застрашен свидетел, които бягат от всички, не е нов за Холивуд. Но тандем от две сексапилни жени е нещо "непробиваемо" и има всички шансове да остане в историята.

Уидърспун влиза в ролята на полицайка от Тексас, която строго следва правилата и е много амбициозна. Възлага й се важната задача да опази съпругата на наркобос - Вергара, която е единствен свидетел по делото срещу мексикански наркокартел. Това, обаче, хич не се оказва лесно и - въпреки че на пръв поглед двете нямат нищо общо помежду си - те скоро се оказват изправени срещу целия свят.

Лентата е подправена с латино привкус и горещи сцени... Приключението преминава през шеметни преследвания, престрелки, прелъстяване, много хумор, сексапилни жени по секси бельо, корумпирани ченгета и грабващи окото мъже.

Кастинг

Режисьор: Ан Флечър
В ролите: Рийз Уидърспун, София Вергара, Джоди Броктън, Майкъл Мосли, Джон Линч, Робърт Казински, Матю Дел Нигро, Кристофър Хески
Сценаристи: Дейвид Фийни, Джон Куейнтънс
Продуценти: Дейна Фокс, Рийз Уидърспун
Музика: Кристоф Бек
Оператор: Оливър Стейпълтън
Copyright © 2024 Dir.bg.