Обичаме те, негоднико

Salaud, on t´aime

Франция | 2014г | 124 минути | Драма , Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 21.03.2014
Производител: Les Films 13

"We Love You, You Bastard":

Продължавайки да увеличава филмографията си, която съдържа над 50 игрални, документални и късометражни филма (много от тях представени в продуцирания от самия него поклон D'un film al'autre от 2011), френският киноветеран Клод Льолуш предлага най-новия си микс от прочувствена драма и противоречив подход – сантименталната семейна сага Обичаме те, негоднико.

Френската рок икона Джони Холидей играе Жак – пенсионирал се военен фотограф, който се опитва да води спокоен живот в Алпите. На пръв поглед Жак изглежда щастлив с новата си приятелка Натали, но старият му приятел Фредерик (изигран от друг музикален идол – Еди Мичел) знае, че не е така. Жак има четири отчуждени дъщери от различни жени и всяка от тях хвърля своята сянка върху емоционалния му живот.

Осъзнавайки, че Жак копнее да се помири с дъщерите си, лекарят Фредерик измисля една дребна лъжа, която да ги накара да посетят баща си. Е, може би не е дребна лъжа. Всъщност е наистина огромна лъжа и става все по-трудно да се признае, когато семейството се събира и сметките започват да се разчистват сред сълзи и смях.

Кастинг

Режисьор: Клод Льолуш
В ролите: Джони Холидей, Еди Мичел, Сандрин Бонер, Полин Льофевр
Сценаристи: Клод Льолуш, Валери Перен
Продуцент: Клод Льолуш
Музика: Кристиан Гобер, Франсис Ле
Оператор: Клод Льолуш
Copyright © 2024 Dir.bg.