Баш обирджии

Masterminds

- 8.7/10

За филма

В разпространение от: 28.09.2016
Премиера в България: 14.10.2016
Производител: Relativity Media
Разпространител: Форум Филм България

Нощен охранител в компания за бронирани автомобили в южните щати организира един от най-големите банкови обири в американската история.

Това е историята на един от най-големите банкови обири в САЩ – този в Шарлот, Северна Каролина през 1997 г. При този обир изчезват над $17 милиона, а обирджиите до такава степен затрудняват ФБР, че разследването става международно. Но дали зад един толкова грандиозен удар стоят истински гениални хора или всичко е плод на чиста случайност?

Зак Галифианакис е Дейвид – шофьор на брониран камион, превозващ парите на една от големите американски банки. Неговото увлечение по колежката му Кели (Кристен Уиг) обаче е на път да му изиграе най-лошата шега в живота. Чаровната блондинка запознава Дейвид със Стийв (Оуен Уилсън), който подготвя най-големия удар в живота си. Но нито един от главните герои не блести с особени умствени заложби и сякаш всичко започва да се случва на късмет. А тримата се оказват с повече от $17 милиона в джобовете си.

Ще успеят ли да избягат в слънчево Мексико с плячката или некадърността им ще се окаже по-голяма? Комедията е изпълнена с безумни ситуации, много пиперлив хумор и брилянтни изпълнения.

Кастинг

Режисьор: Джаред Хес
В ролите: Кристен Уиг, Оуен Уилсън, Джейсън Съдекис, Зак Галифианакис, Мери Елис, Кейт Маккинън, Лесли Джоунс, Кен Марино, Мери Елизабет Елис
Сценаристи: Крис Боуман, Хъбъл Палмър, Емили Спайви
Продуценти: Джон Голдуин, Лорн Майкълс
Музика: Джеф Занели
Оператор: Ерик Уилсън
Copyright © 2024 Dir.bg.