Моята голяма луда гръцка сватба 2

My Big Fat Greek Wedding 2

САЩ | 2016г | 89 минути | Комедия | Официален сайт
- 6.3/10

За филма

В разпространение от: 23.03.2016
Премиера в България: 01.04.2016
Производител: Gold Circle Films, HBO Films, Playtone, Universal Pictures
Разпространител: Лента / BS Films

Приключенията на фамилия Портокалос продължават след "Моята голяма луда гръцка сватба" от 2002 г. 14 години след бурния смях, който предизвика в киносалоните, продължението ще събере отново семейството за още една голяма и не по-малко луда сватба. Неповторим гръцки темперамент, неочаквани комични ситуации и много настроение... защото хората се променят, но гърците - не!

Историята този път ще ни срещне с Парис (Елена Кампурис), порасналата дъщеря на Тула Портокалос, която още работи в гръцкия ресторант на родителите си, но е на прага да завърши средното си образование и да напусне семейната къща, за да продължи да учи в колеж.

След като отделят много време на своята създаваща проблеми дъщеря-тийнейджър, по стечение на обстоятелствата ще се окаже, че родителите -Тула и Иън Милър (Ниа Вардалос и Джон Корбет), изправени пред своите семейни проблеми, всъщност никога не са били официално женени. На всичко отгоре още една сватба започва да се очертава на хоризонта - още по-голяма и още по-луда. Ще може ли това голямо, лудо и много гръцко събитие да помогне за сплотяването на цялото огромно и откачено семейство?

Кастинг

Режисьор: Кърк Джоунс
В ролите: Марк Марголис, Рита Уилсън, Лейни Казан, Джон Корбет, Ниа Вардалос, Иън Гомес, Елена Кампурис, Майкъл Константин
Сценарист: Ниа Вардалос
Продуценти: Гари Гецман, Рита Уилсън, Том Ханкс
Оператор: Джим Денолт
Copyright © 2024 Dir.bg.