Сами вкъщи

The Secret Life of Pets

САЩ | 2016г | 91 минути | 3D , Анимация , Комедия , Семеен | Официален сайт
- 7.7/10

За филма

В разпространение от: 24.06.2016
Премиера в България: 05.08.2016
Премиера на DVD: 12.12.2016
Производител: Illumination Entertainment, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Чудите ли се понякога какво правят домашните ни любимци, когато излезем от вкъщи? Човеците, създали миньоните, сега влизат в домовете ни, за да ни покажат именно това – тайният живот на всички кучета, котки, канарчета и златни рибки, оставени без надзор.

Запознайте се с Бъди – симпатичен дакел в особена връзка със семейния миксер, съседите Макс и Гиджет, чиято всекидневна програма е особено натоварена, търсещата постоянно внимание Мел, канарчето-изтребител Бонбончето, котката, която е вечно на диета, Клои и тайния вокал на метълите System of a Down – снежнобелия пудел Ленард. Всички те обитават кооперация в Манхатън и животът им от девет до пет е наситен със събития – сбирки „на по кафе”, бъбрене, клюки и безройни тренировки пред огледалото за перфектната визия, която ще им донесе повече лакомства.

Лидер на къщата е Макс (Орлин Павлов), спасен от стопанката си Кейти териер, който вярва, че е центърът на вселената й. Животът му се преобръща, когато тя води вкъщи Дюк – недодялан мелез с нула интерес да се приобщи. Макс се чувства застрашен от този огромен и неконтролируем нов любимец, който моментално си присвоява леглото, храната и играчките му. Конфликтът между двамата се пренася на улицата, където Макс и Дюк попадат на банда улични животни, изхвърлени някога от стопаните си и търсещи отмъщение с техния побъркан главатар заека Снежко. Армията от бивши любимци е решена да си отмъсти на всички щастливо притежавани любимци и на техните собственици...

Когато Макс и Дюк се оказват по улиците на Ню Йорк, двамата трябва да превъзмогнат различията си и да се обединят. Макс живее в сърцето на Манхатън и е готов на всичко, за да бъде до нея. Новоизлюпените „братя“ ще трябва да намерят пътя към дома не без помощта на приятелите си от кооперацията, да оцелеят сред предизвикателствата на градската джунгла - и всичко това, преди Кейти да се прибере у дома за вечеря!

Компания на Макс, Дюк, Снежко и Кейти в този летен хит правят наглед миловидният померан Гиджет, оптимистът Мел, саркастичният дакел Бъди, лакомата котарана Клои, самотният орел Тибериус и много, много други.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьори: Крис Рено, Яроу Чейни
Сценаристи: Кен Дорио, Брайън Линч, Синко Пол
Продуценти: Кристофър Меледандри, Джанет Хийли
Музика: Александр Деспла
Озвучен на български от: Орлин Павлов
Озвучен от: Ели Кемпър, Лейк Бел, Кевин Харт, Ерик Стоунстрийт, Луис Си Кей, Албърт Брукс, Ханибал Бюрес, Боби Мойнихън
Copyright © 2024 Dir.bg.