Дарън Аронофски режисира Чанинг Тейтъм като каскадьора Ивъл Нивъл

16.09.2015 г.
Дарън Аронофски режисира Чанинг Тейтъм като каскадьора Ивъл НивълОт 2012 г. насам Чанинг Тейтъм се опитва да доведе до успешен финал проект, посветен на живота на каскадьора Робърт Нивъл – Ивъл (Evel Knievel).

Дарън Аронофски е проявил интерес към него и макар всичко да е в много първоначален стадий на реализация, може би пък този път ще се получи. Робърт Крейг Нивъл става известен през 70-те години с амбициозните си скокове с мотоциклет.

По време на тях той си чупи 433 кости, независимо дали прескача автобуси или се опитва да прелети каньона Снейк Ривър. Малко преди смъртта си през 2007 г. Нивъл споделя: „Искаше ми се да летя с мотора си – играех си със смъртта. Харесваше ми тръпката, парите, усещането, че съм мачо. Това ме направи Ивъл Нивъл. Да, страхувах се. Трябва да си идиот, че да не се страхуваш.”

Чанинг Тейтъм в купил правата за екранизирането на документалната книга на Стюарт Бейкър от 2008 г. – „Животът на Ивъл”. Продуцентът и сценарист Рийд Карълин се е заел със сценария, а Майк Де Лукас и Дейна Брунети ще продуцират проекта. За Аронофски, проектът "Evel Knievel" е първият му след епичното библейско фентъзи "Ной".
Copyright © 2024 Dir.bg.