„Сватбата на моя най-добър приятел“ става сериал

19.10.2015 г.
„Сватбата на моя най-добър приятел“ става сериалОт АВС планират да заснемат сериал, вдъхновен от романтичната класика „Сватбата на най-добрия ми приятел“, която заработи бокс офис от над 300 милиона при десет пъти по-нисък бюджет.

Историята ще започва там, където свършва действието във филма. В центъра на сюжета ще се перипетиите на Джулиана (героинята на Джулия Робъртс от игралния филм), която продължава да се води по съветите на своя най-добър приятел Джордж (Рупърт Еверет в игралната версия).

Преди седмица изданието "Deadline" съобщи, че епизодите ще бъдат по 30 минути, а пилотният ще бъде написан от носителя на "Оскар" Роналд Бас (сценарист и на кинофилма) заедно с Джесика Аменто. Бас (станал известен от "Рейнман") ще бъде и изпълнителен продуцент заедно с още 5 свои колеги.

"Сватбата" е само един от планираните възраждания на стари ленти. По-рано от АВС обявиха, че ще рестартират за втори път и сериала „Островът на фантазиите“ ("Fantasy Island", 1977), но този път главният герой от мъж става жена - след като рестартът от 1998-ма изкара само един сезон. Разработва се и нов "Макгайвър" (1985 - 1992), както и нов телевизионен филм "Моро" по класиката на Хърбърт Уелс "Островът на д-р Моро", в който главният герой отново ще бъде променен от мъж на жена.

Други възродени сериали през този сезон ще бъдат "The A-Team" (1983) и "Зина: принцесата-воин" (1995).

Кинофилмите, които ще се сдобият с телевизионни серийни продължения, са "Тренировъчен ден" (телевизия CBS), "В тила на врага" (FOX), "Под прицел" (NBC) и "Тетрадката" (CW Network).
Copyright © 2024 Dir.bg.