Paramount Pictures взе следващия филм на Аронофски

12.01.2016 г.
Paramount Pictures взе следващия филм на Аронофски46-годишният американски режисьор, сценарист и продуцент Дарън Аронофски ще снима тази пролет своя следващ филм, в който Хавиер Бардем ще партнира на Дженифър Лорънс. Филмът засега няма заглавие.

Студиото ще дистрибутира драмата, чията премиера ще бъде след година - през 2017 г. Представителите на Аронофски, Бардем и Парамаунт засега не коментират преговорите с актьорите, съобщава "Варайъти".

Сценария ще пише самият Аронофски, който ще бъде и продуцент през своята "Protozoa Pictures", както и режисьор. Продуцентската тежест е разпределена със Скот Франклин заедно с родения в Швейцария невролог Ари Хандел (който бе изпълнителен продуцент или подмомагаше разработката на сюжета на други филми на Аронофски като "Ной", "Черен лебед", "Кечистът" и "Изворът на живота").

Новият - едва седми поред пълнометражен - филм на Дарън Аронофски е за двойка, чиято връзка се подлага на проверка при пристигането в дома й на неканени гости и това променя безоблачното й съществуване.

Филмът бе предложен първо на New Regency, разположени на територията на 20th Century Fox в Лос Анджелес, но от Парамаунт (дъщерна фирма на Viacom) са излезли с по-добри условия и са получили сделката.

Аронофски излезе с различни идеи за филм през последните месеци, включително биографичен за каскадьора Робърт Нивъл с участието на Чанинг Тейтъм, както и семеен филм, преди окончателно да се спре на сегашния проект. Дженифър Лорънс винаги е била негов първи избор за новата лента, след като двамата са се срещнали по този повод и са обсъдили нещата. За мъжката роля, Хавиер Бардем също е първи избор на режисьора след включването на Лорънс, въпреки наличието и на други кандидати за главната мъжка роля (един от тях, например, Идрис Елба).
Copyright © 2024 Dir.bg.