Спилбърг и Тревъроу се събират за семеен екшън

18.05.2016 г.
Спилбърг и Тревъроу се събират за семеен екшънПродуцентската къща на Стивън Спилбърг, Катлийн Кенеди и Франк Маршал -  "Amblin Entertainment" е придобила правата за филма в жанра семеен екшън "Powerhouse", съобщиха Холивуд Рипортър и Варайъти. Той е базиран на оригиналния сюжет, разработен от режисьора на "Джурасик свят" Колин Тревъроу (на снимката).

34-годишната Емили Кармайкъл е привлечена да напише сценария и да режисира. За Тревъроу остава ролята на продуцент, заедно със Саймън Кинбърг.

Холи Барио, президент продукции на "Amblin Partners", коментира: "Радваме се да работим с Колин Тревъроу и Емили Кармайкъл, която е една от развиващите се талантливи млади режисьори в Холивуд. Очакваме да видим творческата визия на Емили, която да оформи оригиналната история на Колин, притежаваща всички качества за марката Амблин".

Работата на Кармайкъл е преминала през скрининг-конкуренция на форуми като Сънданс, Трайбека и "South by Southwest" в Остин. След като е видял късометражната й лента "The Hunter and the Swan Discuss Their Meeting", Тревъроу я кани на сета на снимките в Манхатън на драмата "The Book of Henry" (2016) - именно там двамата разработват образите, които ще населят света на новия филм "Powerhouse".
"Емили Кармайкъл е следващият голям сценарист и режисьор на този тип филми, които аз обичам", заяви 39-годишният Тревъроу. "Нейната способност да вкара топлина и човечност в жанровото сюжетиране е една свръхсила сама по себе си!".

Copyright © 2024 Dir.bg.