Джеф Бриджис и Тейлър Кич в състава на пожарникарски филм

21.05.2016 г.
Джеф Бриджис и Тейлър Кич в състава на пожарникарски филмДжеф Бриджис и канадската звезда Тейлър Кич ("Последният оцелял", "Х-мен Началото: Върколак") ще попълнят актьорския състав на филм за пожарникари на продуцентската къща "Black Label Media", съобщи Варайъти. Проектът все още не е озаглавен, а в него досега е договорено участието на Джош Бролин, Майлс Телър и Джеймс Бадж Дейл.

"Black Label" ще задълбочат сътрудничеството си с "Lionsgate", които вече получиха правата за дистрибуция през своя лейбъл "Summit Entertainment". Това става на фона на силните продажби на филма по време на кинофестивала в Кан. Двете студиа изпитват взаимно задоволство след успеха на съвместния им проект "Сикарио" от миналата година и с оглед на предстоящия мюзикъл "La La Land" с Райън Гослинг и Ема Стоун.

Джоузеф Косински ("TRON: Заветът") ще режисира пожарникарския екшън за специалната група "Granite Mountain Hotshots", изправила се срещу един от най-грандиозните и смъртоносни горски пожари в историята със задачата да спаси цял град в щата Аризона. В борбата с природната стихия пожарникарите дават 19 жертви. Сценарият на трагедията е написан от Кен Нолън ("Блек Хоук", "Трансформърс 5").

Сред скорошните изяви на Тейлър Кич е вторият сезон на сериала на HBO "Истински детектив" с Колин Фарел и Рейчъл Макадамс, очаква се режисьорският му дебют с криминалния трилър "Pieces", в който и ще играе, както и изпълнението му сред звездния състав на драмата "Смъртта и животът на Джон Ф. Донован" (2017).

Най-новата изява на Джеф Бриджис бе приета с ласкави отзиви на фестивала в Кан - преди дни там се състоя премиерата на криминалната драма "Hell or High Water".
Copyright © 2024 Dir.bg.