Джулия Робъртс отново в ролята на майка

24.09.2016 г.
Джулия Робъртс отново в ролята на майкаИзданието "Машабъл" (mashable.com) съобщи, че носителката на "Оскар" Джулия Робъртс ще се превъплъти в образа на Кели Питърс (на снимката вляво), реална майка от родителско-учителска асоциация (PTA) в американско училище, станала герой на обширен очерк на журналиста и писател Кристофър Гофард в 6 части във вестник "Los Angeles Times" от 3 септември т.г.

Очеркът, озаглавен "Framed" ("Натопена"), предшества излизането на следващия ден на книгата на самата Кели Питър в съавторство със Сам Рул, озаглавена “‘I’ll Get You!’ Drugs, Lies, and the Terrorizing of a PTA Mom” (на хартия в 254 страници и в електронен формат).

Животът на Питърс се обърква, след като родителите на друго дете я "накисват" за притежаване на наркотици. Това се случва в основното училище "Playa Vista" на дъщеря й в град Ървин, Калифорния. Родителите - Джил и Кент Истър - поставят марихуана и хапчета в колата на Питърс, за да я елиминират като президент на асоциацията. Срещу тях впоследствие са повдигнати криминални обвинения, и двамата са адвокати по професия. Преди да вкарат в играта си наркотици и разрушаване на репутация, семейство Истър са притеснявали Питърс и дори са завели срещу нея гражданско дело. Всичко е въпрос на отмъщение, което тръгва от инцидент с техния син, за минути оставен заключен извън сградата на училището, докато за него се е грижила Питърс.

Сега Джулия Робъртс се наема да изгради образа на Питърс в игрален филм със същото име като публикацията във вестника - "Натопена". Сценарият му в момента се разглежда от различни студиа, след като е бил разпратен от агенцията на Ръбортс - "Creative Artists Agency" (CAA). Сред проявилите интерес са Fox 2000 и Paramount, като от Парамаунт биха разчитали на продуцентската къща "Appian Way" на Леонардо ДиКаприо.

Напоследък актрисата обича да играе майки - в скорошния "Денят на мама" тя е в ролята на майка, изоставила детето си при раждане. Миналата година в "Тайната е в техните очи" изигра служителка на прокуратурата, чиято дъщеря е убита. Още през 1998 г. Робъртс изигра "Втората майка", а  момента се снима в драмата "Wonder" ("Чудо") под режисурата на Стивън Шъбоски ("Предимствата да бъдеш аутсайдер"), а 9-годишният канадец Джейкъб Трембли от "Стая" играе нейния син.
Copyright © 2024 Dir.bg.