Снимките на новия Батман тръгват напролет

18.10.2016 г.
Снимките на новия Батман тръгват напролет39-годишният американски актьор Джо Манганело (Флаш Томпсън от "Спайдър-мен") се изпусна в интервю за изданието Entertainment Tonight (ET) като сподели, че снимките за новия "Батман" започват през пролетта на 2017 г. Звездата от сериала на HBO "Истинска кръв" ще изиграе ролята на злодея Детстроук ("смъртоносен удар") в предстоящия нов фентъзи криминален екшън "The Batman" с режисьор, сценарист, продуцент и актьор в главната роля Бен Афлек.

В оригиналния филм отпреди 27 години в човека-прилеп се превъплъти Майкъл Кийтън.

Още в началото на септември Афлек разкри кой злодей от комиксите на DC ще се изправи срещу Batman в новата лента за супергероя. От 27-секунден негов клип в Instagram (без звук) се разбра, че в предстоящия филм ще наблюдаваме размазващата сила на наемния убиец Deathstroke в изпълнение на Манганело. Този образ се появява за първи път в комиска на DC "The New Teen Titans #2" от декември 1980 г., а телевизионна екранизация получи в пет епизода от сериала на DC Entertainment "Стрелата", излъчени през 2012 - 2013 г.

Джо Манганело пред ET:


През април актьорът, който от по-малко от година насам е съпруг на колумбийската звезда София Вергара (гражданка на САЩ от 2014 г.), неочаквано отказа участия и бе приет в болница. Оказа се, че е развил апендицит.

В новата лента се очаква да влезе още Джереми Айрънс (в образа на Алфред Пениуърт), както и Джей Кей Симънс (като комисар Гордън). Ако вече сме виждали Айрънс в подобно амплоа в "Бaтман срещу Супермен: Зората на справедливостта" (март 2016), то Симънс за първи път ще стъпи в киновселената на DC в "Лигата на справедливостта" (ноември 2017).

Афлек все още пише сценария, с помощта на творческия директор на "DC Comics" Джеф Джонс. Освен това стана известно, че премиерата на ребута ще се състои или на 05.10.2018 г., или на 01.11.2019 г. - тъй като именно тези две дати са запазени от Warner Bros. за два проекта, които още нямат окончателни заглавия.

Бен Афлек като Батман:
Copyright © 2024 Dir.bg.