Продължава снимачният процес по „Лигата на справедливостта

18. 05. 2017 г.
Продължава снимачният процес по „Лигата на справедливостта”От „Уорнър” планират допълнителни снимки за „Лигата на справедливостта”, които ще се състоят през предстоящия летен сезон. Но от студиото отхвърлиха появилата се информация, че вече са презаснети много от ключовите сцени от филма, тъй като първоначалният вариант не е бил очакваният.

„Допълнителните снимки са предварително планирани и са нещо обичайно за проекти с мащаба на „Лигата на справедливостта”, коментираха от „Уорнър”.

Лигата на справедливостта” е първият филм по мотиви от комиксите на DC, в който ще се срещнат някои от ключовите супергерои на компанията. Американската премиера на мащабния епос на Зак Снайдър е планирана за 17 ноември, когато киносалоните ще бъдат окупирани от Батман, Жената-чудо, Аквамен, Супермен, Светкавицата и още десетки герои от вселената на DC. Датата съвсем не е случайна, на този ден през 2001г. стартира анимационната поредица „Лигaта на справедливостта”.

Актьорският състав е мечта за всеки режисьор и сред звездите откриваме Бен Афлек, Джереми Айрънс, Джеси Айзенбърг, Гал Гадот, Даян Лейн, Джо Манганело, Джейсън Момоа, Амбър Хърд, Ейми Адамс, Били Крудъп и Уилем Дефо.
Copyright © 2024 Dir.bg.