Доналд Главър на терена на филма за Хан Соло

09. 06. 2017 г.
Доналд Главър на терена на филма за Хан СолоТазгодишният носител на „Златен глобус” Доналд Главър (тв сериала „Атланта”) сподели как се чувства на снимачната площадка на очаквания филм за Хан Соло.

„Въпреки мащаба на проекта, аз подхождам индивидуално спрямо моя възглед към героя и спрямо моето усещане как трябва да представя образа на екрана. За мен е удоволствие да работя и да се отдам изцяло на Ландо Калрисиън. Много уважавам Били Дий Уилямс, който преди това беше Ландо и научих много за персонажа от неговото превъплъщение”.

Сценарият е в ръцете на номинирания за „Оскар” Лорънс Каздън (“Гранд Каньон” 1991, „Турист по неволя” 1988) и сина му Джон, а режисьори са Фил Лорд и Кристофър Милър.

Младият Олдън Еренрайк („Син жасмин”, „Аве, Цезаре!”, „Правилата не важат”) влиза в ролята на Хан Соло, а сред останалите звезди в каста откриваме Уди Харелсън, Майкъл К. Уилямс, Танди Нютън, Емилия Кларк и финландеца Йонас Суотамо ("Междузвездни войни: Силата се пробужда"), който отново ще влезе в образа на Чубака.

Американската премиера на космическия блокбъстър е планирана за 25 май 2018г., а българска засега не се предвижда.
Copyright © 2024 Dir.bg.