Ана Пакуин влиза в актьорския състав на „Ирландецът“ на Скорсезе

05. 10. 2017г.
Ана Пакуин влиза в актьорския състав на „Ирландецът“ на СкорсезеАна Пакуин се присъедини към каста на гангстерската лента „Ирландецът“ на Мартин Скорсезе. Пакуин ще влезе в образа на Пеги Шийрън – дъщеря на главния герой Франк Шийрън (Робърт Де Ниро).

Сценарият на Стивън Зейлиън е основан на романа от Чарлз Бранд. В центъра на сюжета се намира гангстерът Франк Шийрън, известен с прякора си Ирландеца, който разказва на своя смъртен одър за тъмното си минало.

Шийрън признава, че се е научил без никакви угризения на съвестта да отнема живот на фронта по време на Втората световна война. След като се е върнал от бойното поле, той намира изява за своите навици в криминалната сфера. Извършил е около 25 поръчкови убийства, в това число и предполагаемото му участие в изчезването на профсъюзния лидер Джими Хофа.

Джо Пеши (който трудно влезе в проекта на Скорсезе) ще влезе в образа на боса на пенсилванската мафия Ръсел Буфалино, който също има пръст в изчезването на Джими Хофа. Харви Кайтел е в ролята на Анджело Бруно, а Боби Канавали предстои да видим като нюйорския гангстер Джо Гало-лудия. Стивън Греъм ще се превъплъти в Тони Провенцано – капо на престъпното семейство Дженовезе.

Точна дата за премиерата все още няма, но е известно, че Netflix планират да я пуснат през 2018 година в интернет, а STX Entertainment - по кината извън САЩ. Снимките започнаха в началото на миналия месец и трябва да завършат до края на 2017 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.