Вижте кои са предложените за наградите на актьорската гилдия

14. 12. 2017г.
Вижте кои са предложените за наградите на актьорската гилдияТри билборда извън града“ е големият фаворит за наградите на Гилдията на филмовите актьори, които ще бъдат раздадени на 21 януари. Филмът на Мартин Макдона е с 4 номинации, сред които за най-добър актьорски ансамбъл и за ролите на Франсис Макдорманд, Уди Харелсън и Сам Рокуел. С три номинации е високо оценения филм на Грета Гъруиг „Lady Bird”, който освен за ансамбъл е отличен и за изпълненията на Сърша Ронан и Лори Меткалф.

Любопитното е, че този път Мерил Стрийп липсва сред номинираните, както и нейният партньор от „Вестник на властта“ – Том Ханкс.

Дюнкерк“, един от филмите на годината, пък е отличен само с една номинация - за каскадьорски екип. За сметка на това, изненадващият хит „Бягай!“, пренебрегнат тотално при обявяването на номинациите за „Златен глобус“, сега е отличен с цели две – за ансамбъл и за главна роля на Даниел Калуя.

При телевизионните филми отново като фаворит се очертава „Големите малки лъжи“ с 4 номинации, сред които 3 за главна женска роля (на Никол Кидман, Рийз Уидърспун и Лора Дърн). Тук голямата изненада е отсъствието на един от сериалите на годината – новия сезон на „Туин Пийкс“.
Copyright © 2024 Dir.bg.