Пазители на галактиката 3 излиза през 2020 г.

15.01.2018 г.
Пазители на галактиката 3 излиза през 2020 г.Съдбата на киновселената на Марвъл остава под въпрос след поредните Отмъстители, но Кевин Файги е обещал развитие в ново неочаквано направление. В плановете на компанията за 2020 г. има три проекта, без те да са уточнени за обществеността. Според слуховете, именно третата част на "Пазители на галактиката" могат да положат начало на четвърта част на франчайза.

Режисьорът Джеймс Гън, изглежда, потвърждава тези информации по време на свой разговор с фенове в Туитър. На въпрос дали Пазителите ще продължат с трета част, той просто отговаря "Coming in 2020".

Той отбелязва още, че сделката Дисни - Фокс няма да повлияе на развитието на "Пазители на галактиката". Достъпът до нови персонажи не означава, че режисьорът ги желае. "Към днешна дата не смятам когото и да било от тези герои за интересен."

Като цяло бъдещето на Марвъл-вселената остава забулено с тайна. Наскоро се появи информация за проекта "Черната вдовица", а Тайка Уайтити намекна, че умува над възможността да режисира четвърти "Тор". Най-скоро, след месец, на екран излиза "Черната пантера". В края на април идват "Отмъстителите: Война без край".
Copyright © 2024 Dir.bg.