Рейчъл Вайс в инди фантастиката "Cloud One"

19.01.2018 г.
Рейчъл Вайс в инди фантастиката Хърватският режисьор Горан Дукич, живеещ в Лос Анджелес, е написал сценария и ще режисира фантастиката “Cloud One”, която ще бъде продуцирана от Нора Гросман и Идо Островски чрез независимата къща Bristol Automotive ("Игра на кодове"). Сюжетът е базиран на разказ от израелския писател Етгар Керет, но засега се държи в тайна.

Според Варайъти, снимките ще започнат тази пролет с участието на носителката на "Оскар" Рейчъл Вайс.

Миналата година излязоха два филма с нейно участие - "My Cousin Rachel", обрал овациите на критиката, и продуцираният от нея "Disobedience", който засега има само фестивални участия, но предстои разпространението му в САЩ и Великобритания.
През тази година излизат още два: "The Mercy" на Lionsgate, в който играе с Колин Фърт, и историческият биографичен "The Favourite" на Йоргос Лантимос, в който играе с Ема Стоун. Той ще отбележи и втората съвместна работа на Вайс с Лантимос след хита от 2015 г. "Омарът".

Горан Дукич в момента довършва вече заснетия нискобюджетен трилър "American Dream", в който изпъква името на Мъкай Файфър от "Дивергенти 3: Предани".
Copyright © 2024 Dir.bg.