Историята на Хан Соло в първи трейлър

05.02.2018 г.
Историята на Хан Соло в първи трейлърВ края на месец май тази година сме поканени в дублирана и в субтитрирана версия да се качим на борда на "Хилядолетен сокол" и да се отправим на пътешествие до една далечна галактика със "Соло: История от Междузвездни войни".

Изцяло новото приключение за най-обичания разбойник в галактиката вклчюва поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят. В него Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник-пилот, могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиън. Фентъзи екшънът ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

Първият трейлър (субтитриран, 1:29 мин.) на филма ни въвежда в неговата атмосфера, която - въпреки че откриваме много от познатите елементи  - притежава своя собствена уникалност и неповторимост и едновременно с това ни запознава с главните действащи лица в историята.

В ролята на младия Хан Соло влиза звездата от „Аве, Цезаре!“ на братя Коен - Олдън Еренрайк, а негови партньори са Доналд Главър в ролята на Ландо Калризиън и Йонас Суотамо като Чубака, както и Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани.

Сценаристи са Джон Каздън и баща му Лорънс Каздън по образи, създадени от Джордж Лукас.
Copyright © 2024 Dir.bg.