Дев Пател в нов филм

15. 02. 2018 г.
Дев Пател в нов филмДокато продължава да се радва на успеха на комедията „Смъртта на Сталин“, Армандо Иънучи планира следващия си филм. Той ще екранизира класиката на Чарлз Дикенс „Дейвид Копърфийлд“ и вече е избрал своя главен изпълнител – Дев Пател.

Романът е публикуван през 1850 г., но в новия комедийно-драматичен филм "Личната история на Дейвид Копърфийлд" действието ще се развива в наши дни. Донякъде автобиографичната история разказва за младеж, който трябва да се справи с мъката от смъртта на майка си и с ужасяващия си втори баща, като част от своето израстване и последващ успех.

54-годишният шотландец Иънучи ще е режисьор и ще напише сценария заедно с традиционния си партньор, номинирания за "Оскар" Саймън Блекуел ("Кръгът на посветените", 2009 г.). Все още не е ясно кои актьори ще партнират на Пател. Самият той пък наскоро представи на фестивала в Сънданс своя режисьорски дебют – късометражния „Home Shopper“.

В момента звездата от „Беднякът милионер“, "Лъв: стъпки към дома" и "Най-екзотичният хотел Мариголд" довършва снимките на филма „Hotel Mumbai“ с Арми Хамър и Джейсън Айзъкс.
Copyright © 2024 Dir.bg.