"Привличане" No.1 в боксофиса

Новият български филм "Привличане" вече очаквано и по традиция от последната година пребори три холивудски заглавия и е номер едно в родния боксофис за изминалия уикенд.

Филмът, с който Яна Маринова дебютира като сценарист и продуцент в съдружие с Башар Рахал, се озова на първо място в класацията на кината и се нарежда сред едни от най-гледаните български филми през последните години. Близо 23 000 зрители вече го гледаха, а положителните отзиви за лентата не спират. Публиката е очарована от начина на заснемане, модерния диалог, така и от изключително силния саундтрак, в които участват музикални звезди, познати в България и чужбина.

В главните роли са любимци на българската публика, като по нищо не им отстъпват и младите надежди на българското кино Живко Симеонов, Живко Сираков, Михаил Недялков, Анастасия Левордашка, Надя Керанова, Васил Илиев и Спартак Тодоров.

Режисьорът Мартин Макариев отделя специално внимание на кастинга преди снимките, за да избере най-подходящите кандидати за всяка роля и по този начин да представи на българския зрител нови и свежи лица, редом до утвърдените вече актьори.

Друга изненада във филма е ролята на една от най-коментираните дами у нас Николета Лозанова, чието участие критиката определя като „много на място“.

Специален поздрав от актьорите към зрителите по повод успеха на филма през първия уикенд:
Copyright © 2024 Dir.bg.