Ридли Скот с проект и за Netflix

23. 03. 2018 г.
Ридли Скот с проект и за NetflixNetflix се стараят максимално бързо да увеличават броя на своите филми. Новият киногигант вече има договор с компанията на Ридли Скот – Scott Free. Начало на сделката ще постави филма „The Earthquake Bird“, на който Скот ще бъде изпълнителен продуцент, а в главните роли са Алисия Викандер и Райли Киоу ("Късметът на Логан", "Американски мед").

Уош Уестморленд („Все още Алис“) ще режисира новия филм и ще напише сценария, адаптирайки отличения с няколко награди дебютен роман от 2001 г. на британската авторка Сузана Джоунс.

С действие, развиващо се в Токио, „The Earthquake Bird“ (условен превод "Птицата от земетресението") е черен трилър, проследяващ сблъсъка между две силни дами. Една млада жена е заподозряна за убийството на своя приятел, който мистериозно изчезва.Оказва се, че и двамата са имали отношения с красива местна фотографка.

Снимките на горещия трилър ще започнат през май в Токио и на остров Садо в източната част на Японско море.

Двата нови хита с Алисия Викандер в момента са по кината у нас. „Tomb Raider: Първа мисия“ е най-гледаното заглавие за отминалия уикенд, а „Потапяне“ е част от програмата на София филм фест. Райли Киоу пък предстои да бъде гледана в САЩ като партньорка на Андрю Гарфилд във вече завършената нискобюджетна кримка „Under the Silver Lake“; 28-годишната американка участва в цели 7 заглавия, излизащи през тази година.
Copyright © 2024 Dir.bg.