Обявиха пълния актьорски състав на "Пътешествието на д-р Дулитъл"

28.03.2018 г.
Обявиха пълния актьорски състав на Днес стана известно, че заедно с Робърт Дауни мл. в далечно странство ще се отправят най-разнообразни животни, озвучени от звездни гласове. За главната роля на Дауни в "Пътешествието на д-р Дулитъл" на Universal бе съобщено заедно с други детайли за продукцията през март миналата година, а през октомври се заговори, че снимките започват през февруари 2018-а. Оператор е мексиканецът, работещ в Холивуд - Гийермо Наваро, носител на Оскар за "Лабиринтът на фавна", а локацията е във Великобритания - в студиата "Shepperton Studios" в Шепертън, собственост на английската "Pinewood Group".

Продуцент на приключенската екшън-комедия "The Voyage of Doctor Dolittle" е съпругата на Робърт - Сюзан Дауни, чрез компанията им "Team Downey" заедно с Джо Рот и бившия съпрезидент на Universal Джеф Кършенбаум ("Roth/Kirschenbaum Films"). Самият Робърт Дауни публикува в Туитър визия със звездния актьорски състав на бъдещия филм, режисиран от Стивън Гейгън. Думите на Робърт са "I am most pleased to announce the stellar voice cast joining me on #TheVoyageofDoctorDolittle."


Персонажите ще бъдат озвучени, както следва:

Ема Томпсон - папагала Полинезия
Рами Малек - горилата Чи-Чи
Октавия Спенсър - патицата Даб-Даб
Рейф Файнс - тигъра Бари
Кумейл Нанджиани - щрауса Плимптон
Селена Гомес - жирафа Бетси
Крейг Робинсън - мишката Флеминг
Кармен Еджого - лъвицата Реджина
Том Холанд - кучето Джип
Марион Котияр - лисицата Туту
Франсис де ла Тур - Гинко "who soars" ("възвишената")
Джон Сина - белия мечок Йоши

Заедно с Дауни мл. във филма ще се снимат още Антонио Бандерас и Майкъл Шийн, които ще се превъплътят съответно в пирата Расули и в персонаж на име Мъдфлай ("кална муха").

Очакваме филма и в българските киносалони на 12 април 2019 г., заедно с премиерата в САЩ.
Copyright © 2024 Dir.bg.