Ще има „Трите хикса 4“

19. 04. 2018 г.
Ще има „Трите хикса 4“Въпреки че „Трите хикса: Отново в играта“ се представи под очакванията в САЩ, той се превърна в голям хит по света. Третата част от приключенията на Зандър Кейдж спечели над 300 милиона долара, като повече от половината дойдоха от приходите в Китай (над 164 милиона).

Това убеди Вин Дизел да започне подготовка на работа по четвърта част от поредицата, спечелила до момента близо 1 милиард долара. Снимките ще започнат този декември, а режисьор отново ще е Ди Джей Карусо, заснел и „Отново в играта“.

Дизел и неговата продуцентска компания One Race Films обединиха сили с друга компания  H Collective и откупиха правата върху поредицата за правителствения шпионин, който не подлежи на опитомяване, от Revolution Studios.

Все още не се съобщават подробности за сюжета на четвъртата част. Поне е сигурно, че в нея няма да видим Дуейн Джонсън, дори и в малка роля.

Дизел притежава правата и върху поредицата за друг негов популярен герой – Ридик. Той е продуцент и изпълнител на главната роля в петте най-успешни филма от поредицата „Бързи и яростни“. Освен това озвучава симпатягата Грут в „Пазители на галактиката“, когото ще видим и в „Отмъстителите: Война без край“.
Copyright © 2024 Dir.bg.