Квантов призрак заплашва Земята в "Ант-мен и Осата"

02.05.2018 г.
Квантов призрак заплашва Земята в Филмът "Ант-мен и Осата" ни връща обратно във филмовата вселена на Марвъл, за да разберем защо един от най-обичаните герои от техния пантеон отсъстваше от битката на десетилетието ("Отмъстителите: Война без край"). Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да се изправи срещу последиците от избора, който е направил – както като супергероя Ант-мен, така и като баща. Заедно с Осата (Еванджелин Лили), той ще се бори за разкриването на тайни от миналото.

Новият трейлър, излязъл на 1 май (2:17 мин., с български субтитри) представя всички елементи, които направиха хит първия филм от 2015 г. – отлично чувство за хумор, иновативен фантастичен екшън, умело използващ различните мащаби на реалния, миниатюрния и гигантския свят на Ант-мен, преплетени с драматичната лична история на героите. Трейлърът предлага поглед към основния злодей, който навлиза в нашата реалност след отварянето на Квантовия свят.

Докато Скот се опитва да съчетае отговорностите си към семейството с ролята си на Ант-мен, д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и чаровната му дъщеря Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) го призовават на нова спешна мисия. Освен че Скот отново трябва да облече костюма и да се пребори със следващото предизвикателство, пред него стои и нелеката задача да свикне с новия си партньор – Осата, в чийто костюм влиза самата Хоуп. Двамата трябва да изгладят проблемите помежду си, загатнати още в първия филм, за да може новосформираният им екип да сработи и те да разкрият тайните от своето минало, най-голямата от които е свързана с мистериозно изчезналата Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър) – майката на Хоуп и съпруга на д-р Пим, която е и първата носителка на костюма на Осата.

Освен Пол Ръд, Еванджелин Лили, носителят на „Оскар“ Майкъл Дъглас и трикратно номинираната за „Оскар“ Мишел Пфайфър, в продължението на супергеройския хит ще видим още Хана Джон-Кеймън (играла в "Tomb Raider: Първа мисия"), Майкъл Пеня, Боби Канавали, Джуди Гриър и Лорънс Фишбърн.

Режисьор отново е Пейтън Рийд, който преди направи романтичните комедии "Луди амазонки" (2000) и "Раздялата" (2006), а сценаристите са цели 5 - Крис Маккена, Ерик Самърс, Андрю Барър, Гейбриъл Ферари и самият Пол Ръд. Продуцира Кевин Файги с двама копродуценти, а сред 5-те изпълнителни продуценти е съавторът на комикса - 95-годишният Стан Лий.

Филмът тръгва в българските кина на 6 юли.
Copyright © 2024 Dir.bg.