Вал Килмър в "Top Gun: Maverick"

07.06.2018 г.
Вал Килмър в Вал Килмър ще играе отново срещу Том Круз в продължението на "Топ гън", чиито снимки започнаха преди седмица. Информацията е на изданието The Wrap, което се позовава на "осведомено лице", присъстващо на продукцията.

Представител на "Paramount" е отказал коментар по кастинга на Килмър, който е бил забелязан край хотел в гр. Сан Диего, използван от снимачния екип на "Top Gun: Maverick".

В оригиналния филм Вал Килмър изигра Том Казански-Ледения, пилот и основен съперник на героя на Том Круз. Преди време Килмър подсказа във фейсбук, че има оферта за Top Gun 2, но за да се съгласи, първо трябва да прочете сценария. Текстът на продължението е дело на Ерик Уорън Сингър, Питър Крейг и Джъстин Маркс. По-късно обаче, Килмър се редактира и заяви, че е прибързал със съобщението си. "За това се говори много отдавна, но да ти предложат роля е много различно от това, да я направиш. Все пак имах един прекрасен телефонен разговор с моя агент".

Филмът се продуцира от "Jerry Bruckheimer Films" (Джери Брукхаймър), "Skydance" (Дейвид Елисън) и "Cruise/Wagner Productions" (Том Круз).
Copyright © 2024 Dir.bg.