Клуни в предварителни преговори с Фокс за трилър фантастика

22.06.2018 г.
Клуни в предварителни преговори с Фокс за трилър фантастикаДжордж Клуни започна ориентировъчни разговори с 20th Century Fox за режисурата на проекта "Ехо" ("Echo"), съобщиха в сряда киноизданията. Става въпрос за сценарий на Кристофър Макбрайд, работещ за "21 Laps Entertainment" на Шон Леви, но имащ досега и един свой осъществен в Канада режисьорско-сценарен проект, нискобюджетния ($1.5 млн) хорър трилър отпреди 6 години "The Conspiracy".

Въпреки началната фаза на контактите, наблюдателите смятат, че ще има сделка, тъй като студиото продължава да разчита на трилъри въпреки войната за придобиването му между Disney и Comcast, разразила се преди седмица.

Информацията за сюжета е оскъдна - става въпрос за специалист по дронове в психологична криза, като в трилъра има нотки на научна фантастика. Човекът подозира, че жената, в която е влюбен, вече не е такава, за каквато се представя, а е "подменена" от нещо друго.

Последният режисьорски проект на Клуни бе излязлата към края на миналата година психодрама "Райско кътче в ада" (известна у нас от "Киномания" и с оригиналното си название "Субурбикон" паралелно с комерсиалното разпространение). Тя обаче се оказа финансова катастрофа въпреки продължилите час и половина екранни усилия на звезди в нея като Джулиан Мур, Мат Деймън и Оскар Айзък. Предстои Клуни да режисира и пилотния епизод (или два епизода) на минисериала "Параграф 22" (2019 по Hulu), което е различно от първоначалната идея той да режисира и шестте епизода заедно с Елън Кюрас и Грант Хеслов.

На снимката: Клуни зад камерата на "Субурбикон" през октомври 2016 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.