Крис Пайн и Анабел Уолис заедно?

06. 07. 2018 г.
Крис Пайн и Анабел Уолис заедно?В момента той се снима в „Жената чудо 1984“ в Лондон, но явно е успял да открие своята „жена чудо“. Крис Пайн бе заснет с компанията на актрисата Анабел Уолис и по всичко личи, че отношенията им са повече от приятелски.

Двете звезди бяха снимани на различни места, след като се заговори за тяхна предполагаема връзка през март тази година. Някак си и двамата успяват да съчетаят така своите ангажименти, че да намерят време да прекарат повече време заедно. В момента Пайн се снима в продължението на „Жената чудо“ в английската столица, а Уолис е тук, за да промотира новата комедия с нейно участие „Ти гониш!“.

Преди една година звездата от „Стар Трек“ заяви в шоуто на Елън Дедженерис, че неговата половинка трябва да бъде „интелигентна, красива и с чувство за хумор“. Явно Уолис отговаря на всички тези критерии. След като се раздели с певеца Крис Мартин, актрисата призна, че има проблем да излиза с известни мъже, но явно популярността на Пайн не я притеснява. Всъщност и двамата отказват да коментират своите отношения.

Предстои да видим Уолис догодина в новия филм „Boss Level“ - трилър фантастика с Мел Гибсън, Франк Грило и Наоми Уотс.
Пайн пък ще гледаме в минисериала на Turner Entertainment „I Am the Night“, дело на режисьорката на „Жената чудо“ Пати Дженкинс, който ще има премиера в началото на 2019 г.

Уолис и Пайн в Лондон
Copyright © 2023 Dir.bg.