Големи неприятности в малкия Китай“: не римейк, а продължение

28-08-2018
„Големи неприятности в малкия Китай“: не римейк, а продължениеКогато през 2015 г. бе обявено, че Дуейн Джонсън работи по проект за римейк на филма на Джон Карпентър от 1986 г. „Големи неприятности в малкия Китай“, отзивите от страна на феновете не бяха много добри. Все пак това е култов хит с Кърт Ръсел и никой не би искал да види когото и да е в ролята на Джак Бъртън. Сега обаче става ясно, че новият филм няма да римейк, а продължение на историята.

Новината сподели Хирам Гарсия, президент на продуцентската компания на Джонсън "Seven Bucks". „Идеята ни не е да повторим историята от този класически филм, а да продължим сюжета. В момента работим по сценария и мисля, че съвсем скоро ще научите още интересни новини“, допълва той.

Да, никой не може да замени Кърт Ръсел, но интересно ще е да разберем дали той няма да участва в продължението. Не знаем и нищо за героя на звездата от „Небостъргачът“ и как точно той ще се впише в тази вселена. Дано Гарсия удържи на думата си и скоро получим повече информация.
Copyright © 2024 Dir.bg.