Гордън-Левит и Джeйми Фокс в научно-фантастичен проект на Netflix

21. 09. 2018 г.
Гордън-Левит и Джeйми Фокс в научно-фантастичен проект на NetflixДжейми Фокс и Джоузеф Гордън-Левит ще участват в нов научно-фантастичен проект на Netflix. Сценарият ще бъде дело на Матсън Томлин, а режисьори ще са Хенри Джуст и Ариел Шулман. Засега сюжетът се пази в тайна, а проектът няма заглавие.

Ерик Нюман и Брайън Ънкълес ще влязат в ролята на продуценти. Нюман, чието име стои зад продукции като „Children of Men“ и версията на Зак Снайдър на „Dawn of The Dead“ има здрава връзка с Netflix. Той работи по сериала „Hemlock Grove“ и беше сценарист, шоу-рънър и изпълнителен продуцент на „Narcos“.  

Ънкълес наскоро продуцира трикратно номинирания за „Оскар“ филм „Аз, Тоня“ с Марго Роби и Алисън Джени. Филмът му „First Match“, който той продуцира за платформата, спечели наградата на публиката на SXSW по-рано тази година.

В момента Джейми Фокс снима в Монтгомъри, Алабама, кадри от драмата „Just Mercy“ (2020) заедно с Майкъл Б. Джордан и Бри Ларсън, под режисурата на Дестин Кретън. Скоро по световните екрани излиза филмът „Робин Худ: Началото“, където Фокс може да бъде видян.

Джоузеф Гордън-Левит скоро може да бъде видян в независимия немски трилър за отвличане на самолет „7500“ на германския режисьор-дебютант Патрик Фолрат. Гордън-Левит е номиниран два пъти за „Златен глобус“ за най-добър комедиен актьор за „500 мига от любовта“ и за „50/50“.
Copyright © 2024 Dir.bg.