Обявиха имената на актрисите в „Birds of Prey“

27. 09. 2018 г.
Обявиха имената на актрисите в „Birds of Prey“Много актриси се надяваха да се присъединят към Марго Роби, която ще се завърне в коронната си роля на Харви Куин в бъдещия хит „Birds of Prey“ ("Хищни птици"). „Уорнър“ обявиха имената на нейните партньорки.

Звездата от „Умирай трудно 4.0“ и сериала „Фарго“ Мери Елизабет Уинстед ще видим в ролята на Ловеца, а Джърни Смилет-Бел получава ролята на Черното канарче. Заедно с Куин, те ще раздават правосъдие в Готъм сити, който вече не е под закрилата на Батман.
Черното канарче винаги се е подвизавала като боец по улиците и е известна със своя писък.

Ловецът е представяна под различни образи във вселената на DC, а в сериала „Birds of Prey“ тя е дъщеря на Батман, който изчезва след смъртта на майка й – самата Жена-котка. Във филма тя ще бъде принцеса на мафията, която също като Батман е станала свидетел на смъртта на родителите си и оттогава взима правосъдието в свои ръце.

Говори се, че в новия филм няма да видим Барбара Гордън или Батгърл, както бе обявено предварително. Сега очакваме да научим коя актриса ще играе Рене Монтоя – лесбийка, която работи за полицията на Готъм. Фаворитки за ролята са Джъстина Мачадо и Роберта Колиндрес, след като и двете латиноакриси преминават през тестове за тази роля. Кати Ян ще режисира отбора от супергероини, който излиза на екран в САЩ на 7 февруари 2020 г. Говори се, че снимките започват през януари 2019 г. в Лос Анджелис.
Copyright © 2024 Dir.bg.