Зелена светлина за "Лоши момчета доживот"?

02.10.2018 г.
Зелена светлина за По всичко изглежда, че Sony Pictures ще дадат зелена светлина на проекта "Лоши момчета 3", който е с работно заглавие "Bad Boys for Life" ("Лоши момчета доживот"). Събирането на Уил Смит и Мартин Лорънс в ролите на маямски полицаи отне години, но нов вариант на сценария като че е получил одобрението на продуцентите и става възможно снимките да започнат още през първата половина на 2019 г. Плановете са екшън комедията да излезе на екран през 2020 година за федералния празник, отбелязващ рождения ден на Мартин Лутър Кинг мл. - тогава той се пада на 20 януари.

Засега участието на Лорънс не е потвърдено, тъй като преговорите с него не са приключили. От Сони отказват всякакъв коментар, но по-рано президентът на Columbia Pictures Санфорд Панич бе казал, че би било страхотно, ако успеят да направят трети филм след 15 години пауза.

Автор на последния сценарий е Крис Бремнър, който бе помощник-продуцент на комедията "Кум под наем ООД" от 2015 г. За режисьори се спрягат имената на Адил Ел Арби и Билал Фалах, режисирали епизоди от сериала на FX Network "Snowfall".
Copyright © 2024 Dir.bg.