Роуз Бърн във филма „I Am Mother“

03. 10. 2018 г.
Роуз Бърн във филма „I Am Mother“Знаем, че тя е блестяща комедийна актриса. Но в новия си филм Роуз Бърн ще озвучава роботa Майка. Във фантастичния трилър „I Am Mother“ участват още носителката на „Оскар“ Хилари Суонк и младата датска звезда Клара Ръгаард. Режисьор на филма е австралийският дебютант Грант Спютор, а сценарият е дело на Майкъл Лойд Грийн.

Историята е за самотна тийнейджърка – Дъщерята, която е първата от ново поколение хора, отгледани от Майката (Бърн) – приветлив робот, създаден за популация на населението след унищожението на човечеството.

Но уникалната връзка между двете е застрашена с неочакваната поява на една истинска жена (Суонк), която започва да поставя под съмнение всичко, което дъщерята знае за света навън, както и за целите на нейната „Майка“.

Роботът, който озвучава Бърн, е създаден от компанията WETA Workshop, отличена с безбой награди за революционните си ефекти във „Властелинът на пръстените“ и „Аватар“. По дизайна му е работено в продължение на година, а построяването му отнема шест месеца, като за целта е използвана различна техника – от традиционна скулптура до 3D печат на титаниевите части.
Copyright © 2024 Dir.bg.