Шейлийн Уудли в инди романтика със Себастиан Стан и Джейми Дорнан

19.10.2018 г.
Шейлийн Уудли в инди романтика със Себастиан Стан и Джейми ДорнанМладата американска актриса Шейлийн Уудли, която проби в киното с ролята на 17-годишна бунтарка в "Потомците" (2011) като дъщеря на героя на Джордж Клуни и бе номинирана за "Златен глобус", след което се изяви в поредицата от 4 филма в жанра фантастика "Дивергенти" (2014-2017), прави нова роля след силната си изява в тазгодишната приключенска романтична драма "Дрейф". По информация на изданието "Collider", за обичта й ще се борят Себастиан Стан и Джейми Дорнан в нов и все още неозаглавен независим филм на режисьора Дрейк Доримъс (Drake Doremus - "Равни").

Уудли ще влезе в образа на артист, която изоставя дългогодишния си приятел. Опитът й "да откаже мъжете" обаче е неуспешен, след като бързо навлиза едновременно в две нови романтични връзки - една с бутиков писател, персонаж на Дорнан (когото помним като Крисчън Грей от екранизациите "Петдесет нюанса..." на еротичните романи на Е. Л. Джеймс) и друга с буйно лошо момче, персонаж на Стан. Сценарият е написан от режисьора заедно с писателката Жардин Либеър (Jardine Libaire) и действието се развива в Лос Анджелис, а в актьорския състав е и моделът, художник и актьор Матю Грей Гублър, особено популярен с ролята си на д-р Спенсър Рийд в тв сериала "Престъпни намерения", играл е в "Морски живот със Стив Зису" на Уес Андерсън от 2004, "500 мига от любовта" от 2009 и др.


С разработката, финансирането и производството на филма са се заели от южнокорейската компания "CJ Entertainment", снимките тръгват тези дни. Роботното заглавие е "No, No, No, Yes", което едва ли ще бъде запазено.

Доримъс е известен с умението си да привлича суперзвезди във филмите си, като Дженифър Лорънс и Фелисити Джоунс в "Like Crazy" ("Луди от любов", 2011), Кристен Стюарт и Никълъс Хоулт в "Равни" (2015), Юън Макгрегър и Леа Сейду в романтичната фантастика "Zoe" (2018). Въпреки имената, произведенията му излизат без много шум и без успех в бокс офиса, макар че винаги са интересни.
Copyright © 2024 Dir.bg.