Джеф Бриджис ще получи наградата "Сесил Б. де Мил"

18. 12. 2018 г.
Джеф Бриджис ще получи наградата Носителят на всевъзможни награди, включително „Златен глобус“ и „Оскар“ Джеф Бриджис ще получи и наградата на името на легендарния режисьор Сесил Б. ДеМил. Това ще се случи на церемонията по раздаване на наградите „Златен глобус“ на 6 януари.

„Асоциацията на чуждестранните журналисти в Холивуд с огромно удоволствие ще връчи тази почетна награда на Джеф Бриджис. Неговият невероятен талант пленява зрителите по целия свят вече повече от шест десетилетия“, се казва в официалното изявление на Мейр Танта, президент на Асоциацията, връчваща наградите „Златен глобус“.

Бриджис участва в много класически филми и има безкрайно много култови роли, сред които може би най-популярен си остава Пича в „Големият Лебовски“. Сред другите му популярни участия се открояват „Последната прожекция“, „Невероятните Бейкър Бойс“, „Кралят на рибарите“ и „Лудо сърце“, за който печели „Оскар“.

Наградата „Севил Б. ДеМил“ се връчва ежегодно на талантливи личности, с принос към шоубизнеса. Последната носителка на наградата тази година бе Опра Уинфри.

На тазгодишната церемония по раздаване на наградите „Златен глобус“ ще бъде връчена и почетна награда за телевизионно творчество. Нейната първа носителка ще бъде легендата Карол Бърнет и оттук нататък тази награда ще носи нейното име.
Copyright © 2024 Dir.bg.