Първи трейлър на „Us“ на Джордан Пийл

26.12.2018 г.
Първи трейлър на „Us“ на Джордан ПийлРазбира се, този трейлър нямаше как да не бъде шокиращ. Все пак „Us“ е дългоочакваният нов хит на Джордан Пийл, след дебюта му, който разби всички клишета за филмите на ужасите – „Бягай!“. И новият филм върви по неговите стъпки, а трейлърът звучи повече от обещаващо.

Действието се развива в наши дни и представя един прекрасен ден на Аделейд и Гейб Уилсън (Лупита Нионг'о и Уинстън Дюк), които отиват с двете си деца на плажа от детските години на Аделейд в Северна Калифорния. Докато почиват на морския бряг в компанията на семейство Тайлър (Елизабет Мос и Тим Хайдекър), Аделейд, която е имала травмираща случка в миналото си, е обзета от параноя, че нещо лошо ще се случи с най-близките й хора. И ето, че вечерта семейството се натъква на фигурите на четирима души, които се държат безмълвно за ръце...

Вижте трейлъра, публикуван на 25 декември.

Страховитото напрежение се усеща от всеки кадър във видеото. Знаем, че Пийл балансира добре между комедията и хоръра и за пореден път го доказва, като винаги изпреварва предположенията ни. И макар че филмът е определян като „трилър за посегателството върху едно семейство“, това съвсем не изчерпва всичко за „Us“.

Целта на Пийл съвсем не е само да наплаши зрителите и той доказа това още с „Бягай!“. Този път основната тема не е свързана с расизма, а с това, че „ние сме си нашите най-големи врагове“.

Във филма участват още Анна Диоп, Евън Алекс, Медисън Къри, Ноел Шелдън и злодеят от „Аквамен“ Яя Абдул-Матийн II. Очакваме премиерата у нас на 15 март 2019 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.