Майкъл Б. Джордан в „Черната пантера 2“

31.01.2019 г.
Майкъл Б. Джордан в „Черната пантера 2“Никой супергерой няма шанс да изпъкне, без наличието на впечатляващ злодей до себе си. Майкъл Б. Джордан бе именно такъв злодей и изпълнението му като Килмонгър в „Черната пантера“ бе посрещнато с бурни овации от критици и Марвел фенове. Това е и причината за неговото завръщане във вече подготвяното продължение.

Разбира се, то звучи доста странно, след като героят му все пак бе убит в оригиналния филм. Но явно това не е чак такъв проблем в Марвел вселената. Все пак голяма част от супергероите, намерили смъртта си в „Отмъстителите: Война без край“, включително и Чeрната пантера, ще се завърнат в дългоочакваното продължение „Endgame“ ("Отмъстителите: Краят").

След като спечелиха наградата на Актьорската гилдия за най-добър актьорски ансамбъл в игрален филм, Анджела Басет, която играе майката на крал Т‘Чала и на Килмонгър, призна, че всички актьори ще се завърнат в продължението, включително и Майкъл.

Все още не знаем никакви детайли за сюжета на „Чeрната пантера 2“, така че можем само да предполагаме как звездата от двете части на „Крийд“ ще се подвизава на екрана. Може би той вече няма да бъде чак толкова лош или пък ще е съвсем различна личност. Все пак Килмонгър, който предизвика Т‘Чала за трона на Уаканда, е определян като един от най-ярките злодеи в Марвел вселената и е логично да не е казал последната си дума в първия филм.
Copyright © 2024 Dir.bg.