Новите „Невъзможни мисии“ с премиерни дати

04.02.2019 г.
Новите „Невъзможни мисии“ с премиерни датиНе сме се съмнявали, че след огромния успех през изминалата година „Мисията невъзможна: Разпад“ няма да се сдобие с продължение. Поредицата с Том Круз имаше своите върхове и спадове, но все пак си остава един от големите хитове на „Парамаунт“, които обявиха кога ще са премиерите на следващите два филма.

И така, те ще излязат съответно на 23 юли 2021 и 5 август 2022 г. Естествено, Круз отново ще се завърне в коронната си роля на агент Итън Хънт, а Кристофър Маккуори отново ще е сценарист и режисьор. Това ще го превърне в единствения, режисирал четири филма от поредицата до момента.

Между другото, Макукори обяви наскоро, че има идея Алек Болдуин и Хенри Кавил да се завърнат в подготвяните продължения. За момента можем само да гадаем дали това наистина ще се случи.

Ще очакваме още новини около „Мисията невъзможна“ 7 и 8. Все пак до момента поредицата, чието начало бе поставено през 1996 г., е с приходи от 3,5 милиарда долара само от разпространението си по кината. Интересът към нея се покачи още повeче след премиерата на „Разпад“. Филмът се превърна в най-успешния от всички досега в САЩ (220,1 милиона) и по света (791,1 милиона). Освен това е най-високо оценения до момента от критиците.

Skydance Media отново ще е партньор на „Парамаунт“ за двете продължения. Двете компании разработват заедно продължението на „Топ Гън“ (у нас през юли 2020 г.), следващия „Терминатор“ (1 ноември т.г.) и трилъра на Анг Лий „Gemini Man“ (октомври тази година).
Copyright © 2024 Dir.bg.