Биографичен филм за Хълк Хоган

21.02.2019 г.
Биографичен филм за Хълк ХоганКато че ли няма по-добър избор от това прочутата кеч звезда да бъде изиграна от самия Тор. И така, всички фенове на Хълк Хоган да се готвят за биографичен филм за живота му, в който главната роля ще изпълнява Крис Хемсуърт.

Проектът е в съвсем начална фаза, но вече е ясно, че Тод Филипс ще бъде режисьор на поредния хит на Netflix. Създателят на „Последният ергенски запой“ ще работи отново със звездата в култовия хит Брадли Купър, който ще е продуцент на все още неозаглавения филм заедно с Майкъл Шугър („Спотлайт“). Филмът за Хоган няма да излезе в българските киносалони, където продукти на Нетфликс не се представят.

65-годишният днес Тери Джийн Болея се превръща в звезда под името Хълк Хоган. През 70-те той участва в различни бойни турнири, преди да се присъедини към Световната кеч федерация. Хоган става едно от най-популярните лица на този спорт и през 80-те е една от най-големите звезди в шоубизнеса. Дори се разгаря истинска Хълк-мания, подсилена от различни списания, видео игри, филми и дори анимационен сериал.

Разбира се, не липсват и скандалите, но според предварителната информация филмът няма да разказва за тях. Основният му акцент ще е пътят на Хоган към славата и Холивуд. Самият той ще е изпълнителен продуцент и консултант на целия проект. Със сигурност ще научи Хемсуърт и на няколко кеч хватки.

А самия Крис ще видим съвсем скоро в дългоочаквания „Отмъстителите: Краят“, както и в „Мъже в черно: Глобална заплаха“. За Филипс пък новият филм ще е следващият му проект след „Жокера“, в който Хоакин Финикс е в култовата роля.
Copyright © 2023 Dir.bg.