Осъдиха Явор Бахаров за хулиганство

07.03.2019 г.
Осъдиха Явор Бахаров за хулиганствоАктьорът Явор Бахаров е бил арестуван, а вчера и осъден от Софийския районен съд (СРС) за хулиганство и непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото - съобщиха за Dir.bg от съда.

33-годишният Бахаров е бил задържан в нощта на 3 срещу 4 март в центъра на София след скандал. Актьорът се сблъскал на ул. "Фритьоф Нансен" с бившата си приятелка и настоящия й приятел. Последвала размяна на реплики, а (по неофициална информация) се е стигнало и физическа разправа от страна на актьора с бившeто му гадже и с намесил се свидетел. На място е пристигнал екип на Първо РПУ, но Явор Бахаров е отказал да представи документи на полицаите, които го задържали. Актьорът се държал агресивно с представителите на реда.

Прокуратурата му е повдигнала обвинение и го е задържала за 72 часа, а вчера следобeд СРС е гледал делото.

Бахаров е осъден на 9 месеца пробация, като през този период ще трябва да се подписва в пробационната служба и да осъществява срещи с пробационен служител, уточниха от СРС. Снощи актьорът е бил освободен от следствения арест (снимка - в. Телеграф).

През юли 2011 г. Бахаров бе арестуван за 0.75 грама марихуана, но делото срещу него бе прекратено.

Киноизявите на популярния 33-годишен актьор са във филмите "TILT" (2010), "Цахес" (2012), "Вяра, любов + уиски" (2013) и "Бойка: Фаворитът" (2016).
Copyright © 2024 Dir.bg.