Емили Блънт преговаря за участие във филм на мъжа си

22.03.2019 г.
Емили Блънт преговаря за участие във филм на мъжа сиПо информация на Дедлайн, британо-американската актриса Емили Блънт преговаря с "Annapurna" за роля в "Not Fade Away" - екранизация на едноименните мемоари от 2014 г. (с пълно заглавие "Not Fade Away: A Memoir of Senses Lost and Found") на американската психотерапевтка и автор Ребека Алекзандър от Ню Йорк. Родена преди 40 години с рядка генна мутация, Ребека губи зрението и слуха си, но се справя с предизвикателствата на диагнозата й.

Драматургът Линдзи Ферентино се е захванала със сценарната адаптация, а продуценти са Джон Кразински (съпругът на Блънт) през фирмата си "Sunday Night", заедно с Дейвид О. Ръсел и др. Кразински и Ръсел нямат намерение да режисират.

Кразински в момента е фокусиран върху продължението на "Нито звук" за Paramount, на което ще бъде сценарист и режисьор и в което съпругата му ще повтори ролята си. Премиерата е насрочена за 15 май 2020 г. Носителката на "Златен глобус" пък наскоро се изяви с блестяща интерпретация в "Мери Попинз се завръща" и се снима още в "Круиз в джунглата" заедно с Дуейн Джонсън - тази приключенска лента излиза през юли 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.