Шейлийн Уудли в трилър за сериен убиец

02.05.2019 г.
Шейлийн Уудли в трилър за сериен убиецЗвездата от „Дивергенти“ ще изпълнява главната роля в „Misanthrope“, трилър за сериен убиец. Нейната героиня ще е талантливо, но забъркало се в проблеми ченге, което е вербувано от ФБР, за да помогне в изготвянето на профил и залавянето на жесток убиец.

Режисьор на филма ще е Дамиан Шифрон, поднесъл ни един от най-оригиналните филми за последните години -  номинирания за „Оскар“ „Диви истории“. Аржентинецът е и автор на сценария заедно с Джонатан Уакъм. Текстът е базиран на оригинална идея на Шифрон. Снимките ще започнат по-късно тази година в Атланта, като предстои тепърва да бъдат обявени и останалите имена от актьорския състав.

„Сценарии като този на „Misanthrope“, които са съвършено изпипани като сюжет и стил, са рядкост днес“, казва Уудли. „Вярвам, че с режисьор като Дамиан, на когото имам пълно доверие, ще създадем нещо, което ще остави своята следа в киното и ще предизвика интереса на зрителите, особено за времената, в които живеем. Не мога да съм по-развълнувана от възможността да съм част от този екип.“

Проектът "Мизантроп" ще бъде представен от "FilmNation Entertainment" на инвеститори по време на кинофестивала в Кан, който се открива след две седмици. Независимото студио е известно с това, че е продуцирало имена като Содърбърг, Малик, Алмодовар, София Копола, Джеф Никълс, Антон Корбен, Лени Ейбрахамсън, Дени Вилньов, Дан Фогелман и др.

През миналата година Шейлийн Уудли бе продуцент и участваше във вдъхновения от действителни събития „Дрейф“. Предстои ни скоро да я видим във втория сезон на „Големите малки лъжи“, чиято премиера по HBO у нас е на 10 юни. Наскоро тя приключи снимките на независимата продукция „No No No, Yes“ - романтична драма на Дрейк Доремъс към английската "Protagonist Pictures" и "CJ Entertainment" (Корея - САЩ), в която играе заедно с Джейми Дорнан и Себастиан Стан.
Copyright © 2024 Dir.bg.