В очакване на „Матрицата 4“

14.05.2019 г.
В очакване на „Матрицата 4“Наскоро се навършиха 20 години от премиерата на един от култовите екшъни, изцяло променили лицето на жанра. „Матрицата“ си остава все така впечатляващ и обект на безкрайно много имитации. Заедно с това не спират догадките дали след двете продължения Матрицата: Презареждане“ и Матрицата: Революции“ няма да последва и още едно.

Оказва се, че вече сестрите Лана и Лили Уачовски наистина работят по четвърта част. Новината сподели в свое интервю по повод премиерата на „Джон Уик 3“ неговият режисьор Чад Стахелски. За незапознатите: той е дубльор на Киану Рийвс в трите филма дотук, освен това е координатор на каскадите в двете продължения.

„Много съм щастлив, че Уачовски не подготвят просто продължение на „Матрицата“, но разширяват вселената, която всички ние обожаваме. И ако това, върху което работят, се доближава до нивото на предишните филми, сигурно ще ме потърсят отново за някоя каскада“, казва Стахелски.

Той допълва, че не е сигурен в това дали сестрите наистина ще режисират бъдещия филм или ще са просто сценаристи и продуценти. Но режисьорът на трилогията за Джон Уик казва, че ако имат нужда от помощ, той е винаги на разположение.

Преди време съобщихме, че „Уорнър“ имат идея да поставят ново начало на „Матрицата“, но тогава Уачовски не бяха част от този проект. Ако те наистина са замесени в подобно продължение, интересът към него сме сигурни, че ще бъде меко казано огромен.  
Copyright © 2024 Dir.bg.